L-Tuziasm

Contemporary artist from Utrecht

Charity

L-Tuziasm supports organizations committed to youth and community wellness.

2022 Als een ode aan de stad brengt L-Tuziasm eind 2022 een museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’ uit. 25% van het resultaat gaat naar de Voedselbank Utrecht.

Alle suppport is welkom! Bekijk de speciale pagina op deze website: L-Tuziasm x Voedselbank Utrecht

2018 Veiling ten behoeve van Stichting Dag zonder zorgen. L-Tuziasm doneert schilderij voor veiling. Stichting Dag Zonder Zorgen zorgt ervoor dat gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar die het financieel krap hebben kunnen genieten van een gezinservaring waar anders geen geld voor zou zijn.

2017 Sticker Skate International Solidary exhibition in BECUH Porto, Portugal. L-Tuziasm stuurt pakketten met stickers en paste ups. Opbrengsten uit de expositie worden gedoneerd aan organisaties die werken met jeugd en daklozen in Porto.

2016 Uitreiking ‘Zo is Zuilen Award’. L-Tuziasm vervaardigd kunstwerk als prijs. Vrijwilligersprijs ter stimulering van de aandacht voor en het belang van lokaal vrijwilligerswerk.

2014 Benefiet voor Stichting laat ze maar lachen. Georganiseerd door Comedy Huis Utrecht in Tivoli Vredenburg. L-Tuziasm doneert kunstwerk voor veiling. De stichting organiseert uitjes voor kinderen bij wie dit door hun thuissituatie niet mogelijk is.

2012 Veiling ten behoeve van Ubuntu Street Kids foundation in Galerie Modern in Amsterdam. L-Tuziasm doneert schilderij voor veiling. De foundation gelooft in theater als krachtig middel om straatkinderen een stem en gezicht te geven en ze te laten ontwikkelen tot sterke individuen die mee tellen in de maatschappij. In samenwerking met lokale partnerorganisaties zetten zij zich op directe en originele wijze in voor het verbeteren van het toekomstperspectief van straatkinderen.

2010 Veiling voor Elephant Foundation door Christie’s. Deelname L-Tuziasm met beschilderde olifant. De foundation ondersteunt projecten en onderzoek naar de instandhouding van de Aziatische Olifant.