L-Tuziasm

Contemporary artist from Utrecht

Charity

L-Tuziasm supports organizations committed to youth and community wellness.

2022 – 2024 Voedselbank Utrecht.

Als een ode aan de stad bracht L-Tuziasm eind 2022 een museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’ met de Domtoren, gracht en vuurwerk uit. 25% van het resultaat van de verkoop tussen eind 2022 en eind 2023 werd aan het goede doel gedoneerd.

Uitreiking cheque Voedselbank Utrecht

Vandaag heb ik een cheque uitgereikt van € 2.125 aan Katja Heinst van  Voedselbank Utrecht. Het bedrag is het resultaat van mijn actie en verkoop van het kunstwerk ‘Utrecht voor Utrecht’ in de periode eind 2022 tot eind 2023.

Het is bijzonder om te ervaren hoe de actie is ondersteund. De uitreiking van het eerste exemplaar aan burgemeester Sharon Dijksma vormde de start. Direct omarmde Qeet Utrecht de actie en maakte het eerste verkooppunt mogelijk. Hierop volgde verkooppunten bij Groeten uit Utrecht en E&co warenhuis en publicaties in Uitmagazine Utrecht en UTRG magazine.

Er was volop support van vele Utrechtse ondernemers en inwoners die het werk voor zichzelf kochten of cadeau gaven en natuurlijk niet te vergeten van iedereen die mijn werk waardeert en mijn berichten heeft ‘geliked’ en gedeeld op sociale media.

Dank jullie wel!

Lars

L-Tuziasm

2018 Veiling ten behoeve van Stichting Dag zonder zorgen. L-Tuziasm doneert schilderij voor veiling. Stichting Dag Zonder Zorgen zorgt ervoor dat gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar die het financieel krap hebben kunnen genieten van een gezinservaring waar anders geen geld voor zou zijn.

2017 Sticker Skate International Solidary exhibition in BECUH Porto, Portugal. L-Tuziasm stuurt pakketten met stickers en paste ups. Opbrengsten uit de expositie worden gedoneerd aan organisaties die werken met jeugd en daklozen in Porto.

2016 Uitreiking ‘Zo is Zuilen Award’. L-Tuziasm vervaardigd kunstwerk als prijs. Vrijwilligersprijs ter stimulering van de aandacht voor en het belang van lokaal vrijwilligerswerk.

2014 Benefiet voor Stichting laat ze maar lachen. Georganiseerd door Comedy Huis Utrecht in Tivoli Vredenburg. De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm doneert kunstwerk voor veiling. De stichting organiseert uitjes voor kinderen bij wie dit door hun thuissituatie niet mogelijk is.

2012 Veiling ten behoeve van Ubuntu Street Kids foundation in Galerie Modern in Amsterdam. L-Tuziasm doneert schilderij voor veiling. De foundation gelooft in theater als krachtig middel om straatkinderen een stem en gezicht te geven en ze te laten ontwikkelen tot sterke individuen die mee tellen in de maatschappij. In samenwerking met lokale partnerorganisaties zetten zij zich op directe en originele wijze in voor het verbeteren van het toekomstperspectief van straatkinderen.

2010 Veiling voor Elephant Foundation door Christie’s. Deelname L-Tuziasm met beschilderde olifant. De foundation ondersteunt projecten en onderzoek naar de instandhouding van de Aziatische Olifant.