L-Tuziasm

Contemporary artist from Utrecht

L-Tuziasm x Voedselbank Utrecht

Steun de Voedselbank Utrecht, koop kunst!

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm is bekend om zijn schilderijen van geabstraheerde stadsgezichten en fantasiesteden. In Utrecht kent men vooral zijn tekeningen van de iconische Domtoren. Als een ode aan de stad brengt hij nu een museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’ uit. Van het resultaat gaat 25% naar Voedselbank Utrecht.

Als gevolg van de ontwikkelingen in de wereld om ons heen, de hoge energieprijzen en inflatie melden zich steeds meer mensen bij de Voedselbank.

Wekelijks worden er door vrijwilligers vanuit 9 locaties voedselpakketten aan mensen verstrekt die dat tijdelijk nodig hebben. Op dit moment zijn dat al ruim 550 gezinnen, zo’n 1500 mensen. Hiervan is 40% kind. Tegelijkertijd ziet de voedselbank een terugloop in de donaties van vooral de houdbare producten. Deze producten moeten zij dus bijkopen.

L-Tuziasm vertelt: ‘Graag wil ik met mijn creativiteit een bijdrage leveren aan de maatschappij via de Voedselbank. Hoewel het een zwaar onderwerp is, is het een vrolijk kunstwerk met verwijzing naar Oud en Nieuw en het 900 jarig bestaan van de stad.

Mijn wens is dat mensen het kunstwerk kopen en cadeau geven tijdens de feestdagen en dat ondernemers het bijvoorbeeld als relatiegeschenk gebruiken. Op die manier dragen zij ook hun steentje bij.

Je koopt een echt Utregs kunstwerk en steunt daarbij de Voedselbank Utrecht!’

De museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’, een Giclée druk op Hahnemuhle German Etching papier wordt een gelimiteerde oplage van 900 stuks, het is een verwijzing naar het 900 jarig bestaan van de stad. 

Meer informatie volgt!