L-Tuziasm

Contemporary artist from Utrecht

Steun de Voedselbank Utrecht, Koop Kunst!

Burgemeester Sharon Dijksma neemt het eerste exemplaar ‘Utrecht voor Utrecht’ in ontvangst van L-Tuziasm.

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm is bekend om zijn schilderijen van geabstraheerde stadsgezichten en fantasiesteden. In Utrecht kent men vooral zijn tekeningen van de iconische Domtoren. Als een ode aan de stad brengt hij nu een museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’ uit. Van het resultaat gaat 25% naar Voedselbank Utrecht.

L-Tuziasm vertelt: ‘Als gevolg van de ontwikkelingen in de wereld om ons heen, de hoge energieprijzen en inflatie melden zich steeds meer mensen bij de Voedselbank. Wekelijks worden er door vrijwilligers vanuit 9 locaties voedselpakketten aan mensen verstrekt die dat tijdelijk nodig hebben. Op dit moment zijn dat al ruim 625 gezinnen, zo’n 1500 mensen. Hiervan is 40% kind. Tegelijkertijd ziet de voedselbank een terugloop in de donaties van vooral de houdbare producten. Deze producten moeten zij dus bijkopen.

Graag wil ik met mijn creativiteit een bijdrage leveren aan de maatschappij via de Voedselbank. Hoewel het een zwaar onderwerp is, is het een vrolijk kunstwerk met verwijzing naar Oud en Nieuw en het 900 jarig bestaan van de stad. Mijn wens is dat mensen het kunstwerk kopen en cadeau geven tijdens de feestdagen en dat ondernemers het bijvoorbeeld als relatiegeschenk gebruiken. Op die manier dragen zij ook hun steentje bij.

Je koopt een echt Utregs kunstwerk en steunt daarbij de Voedselbank Utrecht!’

De museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’, een Giclée druk op Hahnemuhle German Etching papier is in een gelimiteerde oplage van 900 stuks verkrijgbaar. Dit aantal is niet zomaar gekozen, het is een verwijzing naar het 900 jarig bestaan van de stad. Hiervan verschijnen er 450 op A4 formaat en 450 op A3 Formaat.

A4 inclusief passe partout en lijst € 79,95 (incl. BTW) A3 inclusief passe partout en lijst € 99,95 (incl. BTW)

Verkooppunten:

Qeet Utrecht is een Utrechtse catering bedrijf dat de actie al heeft omarmt. Zij helpen mee met de verkoop via hun Qeet café in de Werkspoorfabriek in Zuilen, Schaverijstraat 11 in Utrecht. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00.

Groeten uit Utrecht is een cadeau- en souvenirwinkel met Utrechtse producten en is gevestigd in de binnenstad. Zadelstraat 28. Openingstijden maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00.